Educatie pentru sanatate
Medicina Naturista

Perna masaj cu telecomanda - Cumpara

Stim cu toti ca e mai bine sa prevenim decat sa vindecam, insa perna lombara Shiatsu MJY-2010 poate fi folosita si de catre cei care sufera din cauza unor dureri de spate (pricinuite adesea de perioada indelungata petrecuta la volan sau pe scaunul de la serviciu), dar si de cei care doresc sa previna aceste dureri.

Scapa de dureri de spate cu ajutorul unei inovatii: Perna Lombara

Perna Lombara

Dureri de spate - sunt provocate in mare parte de pozitia incomoda in care stam. Acest lucru a fost dovedit de producatorii de autovehicule care au incercat sa aduca imbunatatiri in acest domeniu.

Rezultatul a fost unul extraordinar: un produs nou, o perna masaj cu telecomanda care sa ajute la eliminarea cauzelor durerilor lombare si de asemenea la eliminarea durerilor pricinuite anterior.

Ajutand la pastrarea unei temperaturi constante a spatelui, perna lombara este ideala nu doar in timp ce conducem, ci pe orice tip de scaun, conferind in acelasi timp o pozitie corecta.

Ce trebuie sa stim despre perna mesaj cu telecomanda Shiatsu MJY-2010 ?

Click aici pentru a verifica pretul pentru perna lombara

Important nu este sa faci ceea ce-ti place, ci sa-ti placa ceea ce faci.

Suport Lombar Auto

Suport lombar auto

Acest suport lombar auto cu reglaj sustine coloana vertebrala in pozitia ei anatomica, dvs. putand conduce ore in sir fara sa simtiti oboseala si dureri de spate.
Eficient atat pentru combaterea, cat si pentru prevenirea durerilor de spate